Salg / betaling & forsendelse.

Kontakt for køb: Ring/sms på 4027 9200 eller send en mail på piberogtilbehoer@gmail.com

Betaling: bankoverførsel / mobilpay. Ved bankoverførsel, vælg straks overførsel, da jeg ikke sender vare før penge er gået ind på konto.          Ved køb af  piber/tilbehør: Skal jeg bruge din adresse + tlf nr. og mailadresse. Skal bruges til forsendelse med GLS. Man for så en mail & sms når jeg sender pakken, du & jeg for en sms & mail når man har modtaget pakken.


Ønsker man at købe pibe/tilbehøre og ikke bor i Danmark: Har jeg bankoverførsel eller Wise.com at tilbyde. banken har desværre et gebyr på 100 dkr. pr. overførsel, det skal lægges til prisen på de vare man ønsker at købe. Wise.com er det billigste jeg kan tilbyde, ca. 10 dkr.i gebyr, for at sende 500 dkr. Her er et link til dem


Forsendelse i Danmark: 

Attention : f.o.m. d 15-3-2022. holder jeg pause med at sende med DAO. Har haft 2 pakker der ikke er kommet frem, og alt for lang ekspeditionstid før modtager for penge retur. + de har sat værdi pr. pakke ned til 1000kr. Jeg bruger nu GLS til nærmeste pakkeshop og har ikke haft problemer der. Pris pr. pakke 60kr. Med sms besked.


Ved køb af brugt/ny pibe: Fuld tilfredshed eller pengene tilbage. Minus forsendelse. Hvis den ikke lever op til foto og beskrivelse. Gælder ikke hvis der er røget på piben. Alle billeder og tekst bliver stående til man har modtaget piben. Man kan ikke reservere piber/tilbehøre, for mange holder ikke deres aftaler, eller betaling. God røg og hygge. Jan S. Pedersen.


Piber/tilbehøre købes til min samling.
Ring/sms på 4027 9200 eller skriv på piberogtilbehoer@gmail.com


Anmeldelser modtages meget gerne under ris og ros, på forhånd tak.