Ris og Ros

Skriv en Anmeldelser under denne rubrik.
Det vil jeg blive glad for. Mvh. Jan S. Pedersen

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

PIBER OG TILBEHØR
Average rating:  
 20 reviews
 by Benny Ordon

Sundby d. 12 marts. 2022
Har lige modtaget en dejlig lille 7èr pibe, delvis efter mine ønsker om mål m.m... Meget flot lille og fiks pibe, helt som jeg har ønsket..
Kan kun give Jan mine bedse anbefalinger. Perfekt udført.
"Snak", bestilling og levering, bare helt i top. Benny.

Mange tak Benny. God røg og hygge med den 🙂

 by Hans-Jørgen Nielsen

Kun en stjerne ?
ja jeg kan kun give en stjerne jeg har ikke handlet med firmaet ,men forsøgt med P.E. Hermann, det gik således til bestilling og betaling ,firmaet sender til fejl adresse ,men transport firmaet der stod for transporten kunne stoppe det men ville ikke de gav derimod skylden til mig resultatet blev ingen vare og pengene retur til kunden ,der må da være andre firmaer der handler med det pudse tilbehør ? og kan sende til rigtig adresse når man betaler på forhånd må det være firmaet og transportfirmaet opgave at sende varen korrekt og til rigtige adresse hilsen Hans-Jørgen Nilsen

Hej Hans Jørgen.Jeg har lidt svært at se, hvad det har med min hjemmeside at gøre, da du aldrig har handlet hos mig!!! Men du har måske sendt denne anmeldelse forkert. Mvh. Jan

 by svend nørgaard andersen

Super lækre piber - nye som brugte. De brugte er simpelthen som spritnye piber! Meget fine billed serier at vurdere piberne ud fra. Er nu på nr 2 pibe fra Jan - og det er ikke sidste gang!! Super nemt at bestille og hurtig levering . Topkarakter over hele linien.

Mange tak for din anmeldelse Svend, den er jeg glad for 🙂

 by Mikael Berg

Super flotte piber , det er rart at at nogle går op i sit håndværk .
Ikke sidste gang jeg benytter af dette håndværk hos Jan s petersen
Er super titfreds med de brugte piber
Mikael

Mange tak Mikael og god røg på dem.

 by Dennis

Har i dag modtaget 4 stanwell piber i yderst flot stand, god og hurtig service og det er ikke sidste gang jeg handler hos jan

Mange tak Dennis og altid velkommen 🙂

 by Christian

Har lige modtaget den 3. pibe. Som ved foregående handel har jeg fået super service og hurtig levering. De "brugte" piber er som nye. Jeg kan kun sende mine bedste anbefalinger. Det er bestemt ikke sidste gang jeg har handlet hos Jan

Mange tak Christian og god røg på dem 🙂

 by John Christensen

Har lige modtaget endnu en pragtfuld " knude", på den fede måde med DAO. Denne gang en Neerup ! Som altid, er den bare " i orden" ! Det er en stor fornøjelse at sætte sådan en " koger " igang. Tobakspøven ( Vintage Syrian ) skal med fornøjelse blive testet nogle af de andre allerede kørende rygeapparater ( Stanwell 107 og Sixtus ). Blot for at tilbagemelde at det var en god oplevelse igen ! Tak for den !

Mange tak for dine ord John, dejligt at læse 🙂 God røg og hygge.

 by Leonard Muys

Hurtig levering til Ungarn og en fin Pibe.. Tak for den her gang .. God Jul

Mange tak Leonard og lige over 🙂

 by Jens

Dejligt at finde en hjemmeside hvor man kan købe flotte og velholdte Estate piber samt nye. Jeg har købt to brugte og en ny af Jan. De brugte er så velholdte, at man faktisk ikke kan se, at de er brugte og i den forbindelse er priserne yderst rimelige. Jeg er meget glad for mine køb - det bliver ikke den sidste pibe jeg har købt hos Jan :-). Speedy levering og kommunikation og gratis "smagsprøver" - det er utrolig god service 🙂

Mange tak Jens dejligt at læse det gør mig glad 🙂 I'm doing my best 😉

 by Martin Heuser

Jan's piber er i top stand- ligeså er betjening og service.
Stor anbefaling og jeg kommer gerne igen!

Mange tak Martin, dejligt at læse og altid velkommen.

Page 1 of 2:
«
 
 
1
2
 
»