Ris og Ros

Skriv en Anmeldelser under denne rubrik.
Det vil jeg blive glad for. Mvh. Jan S. Pedersen

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

PIBER OG TILBEHØR
Average rating:  
 16 reviews
by Dennis on PIBER OG TILBEHØR

Har i dag modtaget 4 stanwell piber i yderst flot stand, god og hurtig service og det er ikke sidste gang jeg handler hos jan

Mange tak Dennis og altid velkommen 🙂

by Christian on PIBER OG TILBEHØR

Har lige modtaget den 3. pibe. Som ved foregående handel har jeg fået super service og hurtig levering. De "brugte" piber er som nye. Jeg kan kun sende mine bedste anbefalinger. Det er bestemt ikke sidste gang jeg har handlet hos Jan

Mange tak Christian og god røg på dem 🙂

by John Christensen on PIBER OG TILBEHØR

Har lige modtaget endnu en pragtfuld " knude", på den fede måde med DAO. Denne gang en Neerup ! Som altid, er den bare " i orden" ! Det er en stor fornøjelse at sætte sådan en " koger " igang. Tobakspøven ( Vintage Syrian ) skal med fornøjelse blive testet nogle af de andre allerede kørende rygeapparater ( Stanwell 107 og Sixtus ). Blot for at tilbagemelde at det var en god oplevelse igen ! Tak for den !

Mange tak for dine ord John, dejligt at læse 🙂 God røg og hygge.

by Leonard Muys on PIBER OG TILBEHØR

Hurtig levering til Ungarn og en fin Pibe.. Tak for den her gang .. God Jul

Mange tak Leonard og lige over 🙂

by Jens on PIBER OG TILBEHØR

Dejligt at finde en hjemmeside hvor man kan købe flotte og velholdte Estate piber samt nye. Jeg har købt to brugte og en ny af Jan. De brugte er så velholdte, at man faktisk ikke kan se, at de er brugte og i den forbindelse er priserne yderst rimelige. Jeg er meget glad for mine køb - det bliver ikke den sidste pibe jeg har købt hos Jan :-). Speedy levering og kommunikation og gratis "smagsprøver" - det er utrolig god service 🙂

Mange tak Jens dejligt at læse det gør mig glad 🙂 I'm doing my best 😉

by Martin Heuser on PIBER OG TILBEHØR

Jan's piber er i top stand- ligeså er betjening og service.
Stor anbefaling og jeg kommer gerne igen!

Mange tak Martin, dejligt at læse og altid velkommen.

by Jan Knudsen on PIBER OG TILBEHØR

Har netop modtaget min pibe, wauv den er flot, ligner en sprit ny pibe,der aldrig har været røget på , der var ovenikøbet tobak og piberenser med i pakken, tak for det Jan 🙂

Hej Jan mange tak. Altid godt med lidt smagsprøver, god røg og hygge 🙂

by John Gervais on PIBER OG TILBEHØR

Fantastisk piper, flot billede, rigtig god service og en utrolig flink fyr med solid fundament i Danmarks (muligvis) største kulturarv! 😉 Glad vi fik mødt hinanden for nyligt og jeg glæder mig til mange års venskabelige samarbejde.

Mange tak John dejligt at læse. Hyggeligt at møde dig og yde quick service 🙂 God røg og hygge.

by Dennis Olesen on PIBER OG TILBEHØR

Utrolig flotte piber /arbejde.
Holder polering af spidser og piben utrolig længe og er altid 100 % i orden.
God og hurtig service og altid klar med gode råd og vejledning.
Tak fra Esbjerg.

Mange tak Dennis, det er jeg glad for at læse. Altid dejligt hvis man kan hjælpe. God røg og hygge.

by Jens on PIBER OG TILBEHØR

Jeg kan kun anbefale Jan. Han er super flink. Det er lige før han sender varen før den er købt. Og hans piber er bare i orden.

Mange tak Jens. Dejligt at læse, Jeg har det bare godt med at man for varen hurtigt, gider ikke selv at vente. Vi kan kalde det service. God røg og hygge.

Page 1 of 2:
«
 
 
1
2
 
»