JSP piber og tilbehør

 

 

 

 

 

Denne side handler om, hvad jeg går og sysler med i min hobby hule, hvis jeg får en ide kan jeg ikke lade være med at prøve at udføre det, eller prøve at gøre ting bedre. Det er blevet til en del piber & tilbehør efterhånden, som jeg nyder i fulde drag hver dag, helst med en pibe i munden. Pibemager næ… autodidakt med logik, ja tak. God røg og hygge. Jan S. Pedersen


7ér piben: Jeg har sejlet en del år i Mærsk i mine yngre dage, og altid været glad for den 7 takkede stjerne, dejlige skibe og en skøn tid. Jeg syntes selv jeg slap meget godt fra 7èr piben, og fik lyst til at lave flere modeller.

Se flere modeller klik på foto

 

 

 


Muffen piben: 1. Rørformet beklædningsgenstand, typisk af pelsværk, beregnet til at stikke hænderne ind i for at holde dem varme. hun .. greb hans hånd og puttede den ind i sin muffe. “Og du fryser. Kæreste, hvor din hånd er kold”

2. Kort rørstykke, evt. med gevind i begge ender, beregnet til at sammenføje to rør med samme eller forskellig diameter.

3. I denne uge kan du drage et lettelsens suk, for et økonomisk problem har løst sig til det bedste, og du er ved muffen igen.

 Se flere modeller klik på foto

 

 

 


Victory piben / Blomster kummen: Er selvfølgelig af samme kvalitet som 7ér og Muffen. Jeg bruger kun bruyererod og oliventræ til alle mine piber.

Se flere modeller klik på foto

 

 

 


Den Langelanske Volcano: kendetegn for alle disse modeller, 7èr piben / Muffen / Victory. Er at de nemme at stoppe, rense, og kan stå selv, jeg kan ikke klare når en pibe vælter, og det der følger med.

Se flere modeller klik på foto

 

 

 


De tre søstre: Blev til fordi jeg manglede en langpibe, meget behageligt rygeinstrument. Man får tid til at filosofere når man ryger et stop. Hvilket henledet mine tanker på, at der var et værtshus i Nexø der hed de tre søstre, i daglig omtale de 6 patter. Nå… er igang med en til, tænker den skal være rustik – altså piben.

Se flere modeller klik på foto

 

 


Pocket Coffin & Freehand 2019: Pocket Coffin lidt for sjov, og har kun lavet et eksemplar. Freehand 2019 også kun et eksemplar, er stadigvæk i tænkebox vedr. pibespids, vi for se.
Se flere billeder klik på foto

 

 

 


Pibeskabe: 

Plads til 28 piber + hvad man har lyst på bundstykket. Hylder og spidsholder kan justeres op og ned, alt efter hvor lang piberne er. Piberne kan vende den ene eller den anden vej, eller stå med fronten til. Hylderne er beklædt med grøn filt.

Se flere billeder klik på foto

 

 


Pibe & piberenser holder :
Lavet i mahogni. Pibeholder til 7 stk. piber. 7 kantet piberenser holder.

Se flere billeder klik på foto

 

 

 


Tobakskrukker : Lavet i fyrretræ med konisk låg, 100% tæt. Plads til 100 gram tobak og at man kan stoppe piben i krukken, det syntes jeg er dejligt. De er lakeret eller malet op til 3 gange.

Se flere billeder klik på foto


Pause